Fursecuri 3 C (de post)
Oare de la ce vine numele acestor fursecuri? 😏 Raspuns: cuscus, chia, cocos. Sper sa le incercati.
Ingrediente:
Cuscus (de post)- 100 g
Chia- 75 g
Lapte de cocos + fulgi ( se obtin din 75 g fulgi + 600 ml apa)
Miere- 3 linguri
Vanilie- 2 pliculete
Fulgi de cocos- pentru decor
Mod de preparare:
1-Laptele de cocos se prepara conform pasilor de aici.
2-Intr-un bol incapator se pune laptele de cocos preparat. Se adauga fulgii de cocos ramasi de la preparare, semintele de chia si cuscusul.
3-Se amesteca si se lasa la hidratat aproximativ 10 minute.
4-Se adauga vanilia si mierea; se omogenizeaza.
5-Se formeaza fursecurile si se tavalesc prin fulgi de cocos.
6-Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se lasa in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pe treapta de sus pana incep sa se rumeneasca putin.
Comentarii