Supa crema de migdale si usturoi (de post sau nu...)



Minunatie de supa crema! Stiu cum suna, dar e adevarul! Si este meritul ingredientelor minunate ce se imbina desavarsit si genereaza stari de bine. Incercati!



Ingrediente (pentru 2 portii) :

Migdale- 100 g
Usturoi- 1 capatana
Ulei de masline- 2 linguri
Paine alba (de calitate)- 70 g
Apa- 300 ml
Otet de mere- 1 lingurita
Sare
Piper alb
Nucsoara
Patrunjel verde
Smantana LaDorna, 20% grasime (optional)


Mod de preparare:

1-Migdalele se hidrateaza in apa peste noapte, apoi se decojesc.
2-Migdalele, usturoiul (curatat), painea alba, uleiul de masline si jumatate din cantitatea de apa se pun intr-un bol si se mixeaza cu blenderul vertical pana ce se obtine o crema densa.
3-Se completeaza cu restul cantitatii de apa si otetul de mere si se omogenizeaza.
4-Se asezoneaza cu sare, piper alb si nucsoara macinata.
5-Supa crema se serveste cu patrunjel verde, bucati de migdale si belsug de smantana (daca nu este de post).







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Clatite din legume (de post)

Briose sarate

Sos de usturoi (de post)