Salata de varza rosie cu morcovi si susan
Daca tot incepe sa se imbrace orasul in culori de toamna, zic sa ne asortam si preparatele de pe masa, nu?!
Ingrediente:
Varza rosie- 300 g (aproximativ)
Morcovi- 2
Ulei de masline- 1 lingura
Otet de mere cu miere- 2 linguri
Sare- 1 praf
Zahar tos- 1 lingurita
Susan alb
Verdeata
Mod de preparare:
1-Varza se taie fideluta.
2-Morcovii se taie fasii subtiri cu curatitorul de legume si se ameteca cu varza.
3-Intr-un bol mic se pun: uleiul, otetul, sarea si zaharul; se omogenizeaza si se adauga peste salata.
4-Susanul se prajeste intr-o tigaie, la foc mic, amestecand continuu aproximativ 1 minut.
5-Salata se serveste cu susan si verdeata preferata. !!!
Eu am folosit de aceasta data tarhon verde, dar daca nu sunteti siguri ca il preferati, va recomand sa ramaneti in zona de confort a patrunjelului, de exemplu.
Comentarii