Pasta tartinabila de somon si legume (de post, dezlegare la peste)



Aceasta reteta a aparut din necesitatea de "a recicla" o bucata de somon gatit azi (reteta aici), pe care toata lumea o refuza. Deci, am adunat de prin frigider urmatoarele:


Ingrediente:

Somon gatit- 110 g
Mustar cu boabe- 1 lingura cu varf
Ceapa rosie- 1 (mica)
Ardei kapia rosu- 1/2
Porumb- 20 g (din conserva sau de la congelator)
Marar verde
Sare
Piper
Sucul de la 1/2 lamaie / limeta (sau dupa gust)


Mod de preparare:

1-Somonul se desface in bucatele.
2-Ceapa si ardeiul si mararul se maruntesc.
3-Se amesteca toate ingredientele cu lingura.
4-Se adauga sare, piper si suc de lamaie dupa gust.

Se serveste cu paine prajita.










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Clatite din legume (de post)

Briose sarate

Sos de usturoi (de post)