Budinca din paine (aperitiv)



Cum am promis atunci cand am publicat reteta de budinca din paine, varianta desert (vezi reteta aici), am realizat si varianta aperitiv. Si a iesit buna. Foarte asemanatoare cu checul aperitiv (vezi reteta aici). Deci, inca o reteta care valorifica resturile din frigider, transformandu-le aspectuos.


Ingrediente:

Resturi de paine- 250 g
Sunca-80 g
Salam-24 g
Cascaval-100 g
Muraturi-1/2 cana (gogosari, castraveciori)
Lapte- 1l
Oua-2
Patrunjel- 1 legatura
Sare
Piper


Mod de preparare:

1-Sunca, salamul, cascavalul, muraturile si patrunjelul se maruntesc.
2-Painea se rupe in bucati mici si se amesteca cu celelalte ingrediente.
3-Se adauga ouale crude, sarea, piperul si laptele si se amesteca bine toate. Painea trebuie sa se imbibe bine cu lapte.
5-Se pune amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se lasa in cuptorul preincalzit, la foc mic, pana se incheaga.







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Clatite din legume (de post)

Briose sarate

Sos de usturoi (de post)