Pate de ton cu capere



Peste cateva zile intram in Postul Mare, dar saptamana aceasta se poate consuma peste in fiecare zi. Mergand pe urma ideilor de gatit cu capere, am dat de aceasta reteta rapida de pate de ton. Sper sa va placa! Sursa inspiratiei: aici.


Ingrediente:

Ton in ulei- 185 g (o conserva)
Unt-35 g
Zeama de lamaie-1-2 lingurite
Boia de ardei dulce- 1-2 lingurite
Piper- 1 praf
Capere- cantitate dupa preferinta fiecaruia


Mod de preparare:

1-Toate ingredientele cu exceptia caperelor, se pun in robotul de bucatarie si se mixeaza bine.
2-Se adauga caperele si se mai mixeaza putin, astfel incat acestea sa fie zdrobite doar, nu transformate in pasta.

Simplu de tot!









Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Clatite din legume (de post)

Briose sarate

Sos de usturoi (de post)