Cartofi cu rozmarin la cuptor (de post)



Cartofii si rozmarinul fac pereche buna, cu totii stim asta, dar daca le punem alaturi si un sos de usturoi...mmm! Gasiti aici o reteta de sos de usturoi de post, iar mai jos va spun cum am pregatit cartofii:


Ingrediente:

Cartofi- 1 kg
Rozmarin- 1 crenguta
Sare
Piper
Boia de ardei dulce
Ulei- 2-3 linguri


Mod de preparare:

1-Cartofii curatati se taie in forma dorita (eu i-am taiat in felii mai mari).
2-Se pun in tava si se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce.
3-Se stropesc cu ulei, se presara rozmarinul maruntit si se amesteca, astfel incat fiecare felie sa fie imbracata in ulei si condimente.
4-Tava se pune in cuptorul preincalzit, la foc mediu; se verifica din cand in cand si se intorc cartofii pana sunt moi si rumeniti frumos.








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Clatite din legume (de post)

Briose sarate

Sos de usturoi (de post)