Salata colorata cu sos aioli din avocado (de post)



Am vrut o salata de ciuperci cu sos aioli din avocado si am sfarsit prin a adauga si alte legume, asa incat am obtinut un amestec colorat si delicios!


Ingrediente:

Ciuperci- 500 g
Ulei- 2 linguri
Castraveti murati- 1-2
Gogosari murati- 1-2
Mazare (congelata)- 1/2 cana
Porumb (congelat)- 1/2 cana
Patrunjel verde
Sare
Piper
Sos aioli din avocado (vezi reteta aici)


Mod de preparare:

1-Ciupercile (curatate) se taie bucatele si se lasa sa se caleasca in uleiul incins, cu un praf de sare.
2-Cand sunt rumenite,se iau de pe foc si se amesteca cu mazarea, porumbul, castravetii si gogosarii taiati cubulete.
3-Se condimenteaza cu sare si piper.
4-Salata se serveste cu sos aioli din avocado si patrunjel verde.







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Clatite din legume (de post)

Briose sarate

Sos de usturoi (de post)