Lapte cald cu cacao si bezele
O bautura calda pentru o seara de iarna. Pentru ca meritam!
Ingrediente (pentru o portie):
Lapte- 1 cana
Cacaua neagra -2 lingurite
Zahar praf-1 lingurita (sau dupa gust)
Ciocolata-20-30 g
Migdale maruntite-2 lingurite
Bezele (din comert)-4-5 bucati
Bomboane colorate
Fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
1-Ciocolata se pune la topit la bain-marie.
2-Cana in care vom prepara bautura se pune cu gura in jos prima data in ciocolata topita si apoi in migdalele maruntite (vezi foto).
3-Laptele se pune la incalzit.
4-Cand este caldut, se ia de pe foc, se adauga zaharul si cacaua si se amesteca cu telul pana la omogenizare.
5-Se toarna bautura calda in cana si se decoreaza cu bezele, bomboane colorate si fulgi de ciocolata.
Bucurii de iarna!
Comentarii