Lapte cald cu cacao si bezele



O bautura calda pentru o seara de iarna. Pentru ca meritam!


Ingrediente (pentru o portie):

Lapte- 1 cana
Cacaua neagra -2 lingurite
Zahar praf-1 lingurita (sau dupa gust)
Ciocolata-20-30 g
Migdale maruntite-2 lingurite
Bezele (din comert)-4-5 bucati
Bomboane colorate
Fulgi de ciocolata


Mod de preparare:

1-Ciocolata se pune la topit la bain-marie.
2-Cana in care vom prepara bautura se pune cu gura in jos prima data in ciocolata topita si apoi in migdalele maruntite (vezi foto).
3-Laptele se pune la incalzit.
4-Cand este caldut, se ia de pe foc, se adauga zaharul si cacaua si se amesteca cu telul pana la omogenizare.
5-Se toarna bautura calda in cana si se decoreaza cu bezele, bomboane colorate si fulgi de ciocolata.

Bucurii de iarna!










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Clatite din legume (de post)

Briose sarate

Sos de usturoi (de post)