Pate vegan din conopida si nuci



Reteta de post, sanatoasa, ingrediente putine, se prepara ultra-rapid...ce sa mai...delicioasa! Sursa inspiratiei aici.


Ingrediente:

Conopida-1
Nuci-30 g (sau mai mult)
Usturoi-4 catei (sau mai putin, eu intotdeauna folosesc mai mult usturoi)
Mustar-1 lingura
Ulei de susan-1 lingura
Sare
Piper
Patrunjel


Mod de preparare: 

1-Conopida curatata se fierbe in apa cu sare (lasati in jur de 10 minute din momentul in care apa incepe sa fiarba).
2-Buchetelele de conopida, scurse de apa, impreuna cu miezul de nuca, usturoiul curatat, mustarul si uleiul de susan, se pun intr-un bol incapator si se transforma in pasta cu ajutorul blenderului vertical.
3-Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul.

Nu va lasati influentati de aspect, acest pate nu are cea mai imbietoare culoare, convingeti-va gustand!














Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Clatite din legume (de post)

Briose sarate

Sos de usturoi (de post)