Cosulete cu bacon si oua



Va plac gustarile rapide si, in acelasi timp, consistente? Cosuletele cu bacon si oua sunt ideale ca si gustare in pauze binemeritate.
Reteta adaptata dupa Savuros tv.

Ingrediente (pentru 8 bucati) :

Paine- 8 felii
Bacon- 8 felii
Oua de prepelita / gaina -8 (daca folositi oua de gaina, asigurati-va ca formele de briose pe care le folositi sunt suficient de incapatoare)
Telemea- 40 g
Rosii cherry- 4
Unt- o bucatica pentru uns formele
Sare
Piper


Mod de preparare:

1-Formele de briose se ung cu unt.
2-Din feliile de paine se decupeaza rondele cu care se tapeteaza baza formelor (vezi foto).
3-Se aseaza cate o felie de bacon peste paine.
4-Peste bacon se pune o jumatate de rosie cherry in fiecare forma.
5-Deasupra de rosii se sfarama telemea.
6-In final, in fiecare forma se sparge cate un ou.
7-Se condimenteaza cu sare (putina) si piper.
8-Se pune tava in cuptorul preincalzit, pe treapta din mijloc, cateva minute, pana se incheaga oul.














Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Clatite din legume (de post)

Briose sarate

Sos de usturoi (de post)