Sandvis la cuptor



Este mai mult decat un simplu sandvis, este o gustare satioasa de impartit cu familia la micul dejun.
Bineinteles ca nu e o reteta batuta in cuie, nu! Se pot alcatui straturi mult mai generoase si pe gustul fiecaruia. Eu, sincer, am folosit ce aveam prin frigider, uite:


Ingrediente:

Paine bagheta-o bucata de 30 cm
Crema Almette- 50 g, aproximativ
Salam uscat-7 felii
Ciuperci-90 g
Cascaval ras-50 g
Ou-1
Rosii-1
Salata verde-2 frunze
Mustar-1 lingura


Mod de preparare:

1-Ciupercile (spalate, bineinteles,) se maruntesc si se pun la calit in tigaie, cu o lingurita de ulei, in jur de 10 minute.
2-Oul se fierbe tare si se feliaza.
3-Cascavalul se da pe razatoare.
4-Rosia se feliaza, la fel si salamul.
5-Bagheta se taie in jumatate pe lungime.
6-Cuptorul se incinge la foc mare.
7-Acum putem incepe asamblarea: jumatatile de bagheta se ung generos cu crema de branza.
8-Continuam doar cu una din jumatati: aranjam feliile de salam, urmeaza ciupercile, cascavalul ras si feliile de ou.
9-Se pune deasupra si cealalta jumatate de bagheta si se da la cuptor, pe treapta din mijloc, reducand focul acum. Lasam pana incepe se se inmoaie cascavalul.
10-Scoatem din cuptor si completam sandvisul cu feliile de rosie, mustar si salata verde.












Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Clatite din legume (de post)

Briose sarate

Sos de usturoi (de post)