Sandvis la cuptor

Este mai mult decat un simplu sandvis, este o gustare satioasa de impartit cu familia la micul dejun.
Bineinteles ca nu e o reteta batuta in cuie, nu! Se pot alcatui straturi mult mai generoase si pe gustul fiecaruia. Eu, sincer, am folosit ce aveam prin frigider, uite:
Ingrediente:
Paine bagheta-o bucata de 30 cm
Crema Almette- 50 g, aproximativ
Salam uscat-7 felii
Ciuperci-90 g
Cascaval ras-50 g
Ou-1
Rosii-1
Salata verde-2 frunze
Mustar-1 lingura
Mod de preparare:
1-Ciupercile (spalate, bineinteles,) se maruntesc si se pun la calit in tigaie, cu o lingurita de ulei, in jur de 10 minute.
2-Oul se fierbe tare si se feliaza.
3-Cascavalul se da pe razatoare.
4-Rosia se feliaza, la fel si salamul.
5-Bagheta se taie in jumatate pe lungime.
6-Cuptorul se incinge la foc mare.
7-Acum putem incepe asamblarea: jumatatile de bagheta se ung generos cu crema de branza.
8-Continuam doar cu una din jumatati: aranjam feliile de salam, urmeaza ciupercile, cascavalul ras si feliile de ou.
9-Se pune deasupra si cealalta jumatate de bagheta si se da la cuptor, pe treapta din mijloc, reducand focul acum. Lasam pana incepe se se inmoaie cascavalul.
10-Scoatem din cuptor si completam sandvisul cu feliile de rosie, mustar si salata verde.
Comentarii