Sos de usturoi cu iaurt



Nimic mai simplu, nimic mai rapid si nimic mai potrivit in muuuulte retete (vezi, de exemplu, o reteta de burgeri aici).


Ingrediente:

Usturoi-5 catei
Iaurt-10 lingurite
Ulei (de floarea-soarelui)-1 lingurita
Sare-1/2 lingurita
Patrunjel (uscat sau proaspat)-1 lingura


Mod de preparare:

1-Usturoiul curatat se zdrobeste cu lama cutitului, apoi se marunteste.
2-Se pune intr-un bol (eu am folosit un mojar), se adauga sarea si se freaca bine.
3-Se adauga uleiul si se continua omogenizarea.
4-Intr-un final se adauga iaurtul si patrunjelul si se amesteca toate ingredientele.

Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Clatite din legume (de post)

Briose sarate

Sos de usturoi (de post)