Sandvis cu ou si cascaval
Un sandvis gustos pentru micul dejun. Trebuie sa recunoastem, are un aspect usor pretentios dar, de fapt, se pregateste repede, din cele mai simple ingrediente.
Sursa: Savuros tv.
Ingrediente (pentru 1 sandvis) :
Paine toast-1 felie
Unt- o bucatica (5 g)
Ou-1
Cascaval razuit-25 g
Ulei-1/2 lingurita
Sare
Piper
Patrunjel
Mod de preparare:
1-Miezul feliei de paine toast se aplatizeaza cu dosul unei linguri (vezi foto), dar fara sa il desprindem de coaja.
2-Marginile feliei se ung cu unt.
3-Se pune in tigaie, cu 1/2 lingurita ulei, la foc mic.
4-In mijlocul feliei se sparge oul.
5-Marginile (care in prealabil au fost unse cu unt) se tapeteaza cu cascaval razuit.
6-Tigaia se acopera cu un capac.
7-Cand observati ca oul s-a inchegat, asezonati-l cu sare si piper.
8-Se serveste cu patrunjel verde.
Comentarii