Carnaciori trasi in spaghete cu sos bechamel
Parinti! Urmeaza cateva zile libere, timp petrecut cu copiii, gatit, relaxare! Reteta propusa este una de facut impreuna cu copiii, usoara, relaxanta, poate chiar amuzanta. Petreceti timp de calitate impreuna si creati momente care "sa-i aduca acasa" cu drag!
Ingrediente (pentru 4 portii):
Carnaciori- 8
Spaghete din gris de grau dur- 1/2 din pachet (aproximativ)
Apa
Sare-1 lingurita
Foaie de dafin-1
Sos bechamel- vezi cantitatile si reteta aici
Mod de preparare:
1-Carnaciorii se rumenesc putin in tigaia grill (sau pe gratar).
2-Se scot pe un tocator si se taie in bucati de 2-2,5 cm.
3-Se pune apa la fiert, impreuna cu sarea si frunza de dafin.
4-Prin fiecare bucatica de carnacior se trec 4-5 spaghete (vezi foto).
5-Cand apa fierbe deja, se pun spaghetele cu carnaciori si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
6-Dupa timpul de fierbere, se ia oala de pe foc si se lasa spaghetele in apa pana in momentul in care se aranjeaza pe platou / farfurie (in caz ca dureaza mai mult, se pot reincalzi).
7-Se pregateste sosul bechamel.
Enjoy!
Comentarii